Outplacement

De reis naar jouw nieuwe droombaan

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar vind je het lastig jezelf  te moeten ‘verkopen’?
Heb je best al het een en ander geprobeerd en gesolliciteerd maar leverde je dat niet veel op?
Je  een super goede professional, maar begin je steeds meer aan jezelf te twijfelen?

Ja, je zou zo graag iets anders willen maar inmiddels begin je de moed te verliezen en denk je dat het voor jou niet is weggelegd.

Ik ben ervan overtuigd dat er ook voor jou mogelijkheden zijn. Ook jij kan met goede personal branding en de juiste mindset de baan vinden die echt bij je past. Vaak ontbreekt het aan overzicht en een concreet goed plan. Je moet net als zoveel anderen het gewoon leren. De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging en steeds wordt er iets anders verwacht van de aanbieders op de markt. Ik ga jou leren hoe je stap voor stap hoe je dit moet gaan doen.

Wat ik van jou nodig heb is de juiste spirit en instelling en dat je je serieus hiervoor wilt inzetten. Het is niet moeilijk, het zelfs heel leuk maar ik vraag wel je inzet.

Je stippelt de route uit onder mijn persoonlijke begeleiding .

Je wilt natuurlijk weten wat dit je oplevert, welke resultaten je kunt verwachten van mijn dienstverlening, mijn uitgangspunten in de begeleiding, mijn werkwijze en waarom ik anders ben dan andere carrière coaches.
Om met het laatste te beginnen; waarom ben ik anders dan andere coaches? Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe het is om (on)vrijwillig je werk te verliezen. Door reorganisatie of door faillissement of omdat een contract niet wordt verlengd. Maar ook door het uitvoeren van niet passend werk en uitval door ziekte. Ik weet het niet alleen, ik heb het ook zelf meegemaakt.En hoe steunend kan het zijn als jouw (loopbaan) coach uit persoonlijke ervaring weet hoe belangrijk het is om je eigen verlieservaringen in de ogen te kijken, de tijd te nemen om je verliespijn te ervaren en vervolgens weer, vol energie en met goede moed, de draad op te pakken en verder te gaan.

Ik help je het volgende te bereiken:

 • Je gaat het werk doen dat je het liefste doet en wat bij jou past
 • Je weet wat je talenten zijn en hoe je ze  kan gebruiken voor nu en de toekomst.
 • Een goed salaris dat past bij de uitdaging
 • Je werkt met plezier aan steeds beter zichtbaar- en gevonden worden
 • Je groeit en ontwikkelt je steeds verder en verder.

Waarom zou je met mij willen werken?

Ik hecht heel veel waarde aan duurzaam resultaat
Ik werk met hart en ziel voor mijn klanten
Ik maak job-marketing simpel voor jou
Ik inspireer je om creatief te zijn en jezelf te blijven
Ik wil dat je je doelen ook echt gaat halen
Ik sta met beide benen op de grond

Carrière Droomreis met het zes stappenplan

Stap 1 Zeg echt JA tegen een nieuwe carrière stap
Je zegt pas JA als je echt gemotiveerd bent, je omgeving achter je staat, je er alles voor over hebt. 
Stap 2 Bepaal je bestemming en begin je reis
Wat wil je eigenlijk echt? Zet jij de stip op de horizon
Stap 3 Empower your talent training
Deze bijzondere training gaat uit van jou als geheel. Zowel praktijk als theorie samen
Stap 4 Carrière fit training
Alles om zichtbaar te worden en met de juiste strategie aan de slag te gaan
Stap 5 Ga op reis en verzamel ervaringen
Pak aan die kansen! De kansen die je zelf hebt gecreëerd ga je nu oppakken 
Stap 6 Je hebt je droombaan gevonden
Het is echt waar! Een mooi salaris, financieel onafhankelijk, uitdaging en ontplooiing, zelfontwikkeling

Ja, ik wil graag een gratis Coach gesprek

Bewerken

Wat zeggen mijn klanten
Teunard: Wat ik echt zeker wist, was dat ik echt toe was aan wat anders. Samen met Jacqueline ben ik de zoektocht begonnen. In het begin nog onzeker omdat ik niet zo goed in mijn vel zat maar na een korte periode kwam ik helemaal in de flow van oriënteren en solliciteren. Wat ik enorm waardeer in Jacqueline is dat ze oprecht geïnteresseerd is en je altijd bij haar terecht kan. Het is haar werk om je te helpen met een nieuwe uitdaging maar je merkt dat het vooral ook haar passie is. Uiteindelijk heb ik heel snel al mijn ideale baan gevonden en werken we zelfs samen.

Karin: de omschakeling van zoeken naar gevonden worden vond ik nog best lastig. Maar met de hulp van Jacqueline heb ik dat inmiddels goed in vingers gekregen. Ik voel me trots op wat ik kan en laat dat vol vertrouwen aan iedereen zien.

Josine: Op zoek naar wat nu echt bij mij paste was mijn grootste uitdaging. Door de stappen die gezet hebt tijdens het traject heb ik kunnen loslaten wat moet en ben ik echt op zoek gegaan naar een baan in zorg. Dat is wat ook echt bij mij past. Dankjewel voor je inspirerende sessies vol enthousiasme en pure belangstelling.

Download mijn ebook voor meer informatie over de Carriere reis. https://www.nieuwecarrierestap.nl/download-gratis-het-ebook-een-nieuwe-carriere-stap/

Wat krijg je van me

 • mijn persoonlijke coaching
 • ebook wat zijn jouw kansen
 • Personal Branding koolkit
 • een ‘zet je doelen neer’ coach sessie
 • een talentenscan om te weten waar je kwaliteiten liggen
 • een workshop Zichtbaarheid vergroten bij voldoende deelnemers
 • een ebook met 25 plus 1 tips voor carrière fit plan
 • een video opname voor een video sollicitatie
 • een arbeidsmarkt analyse voor jouw vakgebied
 • gesprekstechnieken voor het voeren van unieke netwerk- en sollicitatie gesprekken

Op een goede en plezierige manier weer een nieuwe baan vinden is heel waardevol. Het is mijn doel jou zo snel mogelijk te helpen zodat je de regie over je eigen pad weer kunt oppakken. Ik wil dat je vrij bent in de samenwerking en dat je je eigen tempo bepaald, Dat je mij aan en uit kunt zetten.
Het kan dus zijn dat je instapt op stap 3 of 4. Dat is prima. Het moet voor jou werken.

Voordelen:

Je kunt direct in en uit stappen
Je start binnen het 6 stappen plan met de stap waar jij aan toe bent
Je kunt veilig en privé je eigen stappen zetten
Je werkt in je eigen tempo

Zet vandaag nog de stap en neem contact op voor een GRATIS oriëntatiegesprek.

Ja, ik wil graag een gratis Coach gesprek

Bewerken