Jacqueline, dit ben ik

Lange tijd heb ik geaarzeld. Er was altijd wel een reden om niet de sprong te wagen. Door een bijzonder inzicht, wat mijn leven veranderde begreep ik dat ik mijn gevoel moest volgen en alle rationele gedachten aan de kant moest zetten om echt gelukkig te worden in mijn werk. De oprichting van LIV leider in Verandering, met als thema ‘ een nieuwe Carriere stap  gaf mij een intens tevreden gevoel. Dit moest ik doen en dit doe ik nu. Een Nieuwe Carrière Stap staat voor jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling en geluk in je werk. Jouw helpen in je stappen op zoek naar nieuw werkgeluk is wat ik het liefste doe. Ik weet ook hoe het is om op de springplank te staan en toch niet te springen maar ook hoe het is om wel te springen. Ik wil dat jij ook gelukkig wordt met liefde voor je werk.

Over oprichter Jacqueline 
Iedereen verdient het te werken in een leuke baan. Mensen helpen met het zoeken en vinden van geluk in hun werk is wat ik het liefst en met heel veel passie doe. Dit wilde ik al in 1993 toen ik de opleiding Human Resource management af ronde en dat wil ik nu nog steeds. Ik houd ervan te inspireren en te enthousiasmeren maar ook van een praktisch en doelgerichte aanpak. Niet alleen maar serieus maar ook met humor en plezier.

In deze ‘Nieuwe Carriere Stap’ komen mijn jarenlange (management) expertise in het bedrijfsleven en liefde voor het vak samen. Mijn eigen levens- en werkervaring hebben mij gevormd tot wie ik nu ben en ik vertrouw volledig op mijn gevoel en intuïtie. Ik houd van oprechtheid en zal altijd eerlijk zijn in wat er nodig is om het doel te bereiken. Ik streef altijd naar een veilige en vertrouwde basis.

 

Ik vind het leuk om met je in contact te komen! Voeg mij toe op LinkedIn.