Carrière coaching

Ervaar de kracht van 1 op 1 coaching voor meer werkgeluk

Ik geloof in persoonlijke 1 op 1 coaching. Samen stappen zetten voor jouw ontwikkeling is fantastisch.
Een coach herkent en benoemd jouw unieke eigenschappen, die je kunt inzetten om het allerbeste uit jezelf te halen.

Carrière- of loopbaancoaching

Je hebt je sporen al lang verdient in het bedrijfsleven. Je bent succesvol en alom gewaardeerd en gerespecteerd. Je bent een leider of een professional in hart en nieren. Je stuurt teams aan of werkt bijvoorbeeld aan projecten.

Maar soms komt er in kink in de kabel.  Je bent op zoek naar iemand die jouw talenten herkent en je de spiegel voorhoudt. Iemand die weet wat je bezig houdt en je praktische adviezen geeft op het gebied van persoonlijk leiderschap en je ambities.

Ontwikkel je tot de beste leider of professional die je kunt zijn

Voor je team, voor je collega’s en vooral voor jezelf. Heb altijd de ambitie morgen beter te zijn dan gisteren en sta open om te leren en te ontwikkelen. Wees ambitieus. Ambiteuze mensen zijn gelukkige mensen.

Steeds meer mensen ervaren de kracht van een professionele sparringpartner. Hoe zou het voor jou zijn als je open en in vrijheid kunt praten over jouw aandachtspunten.

Dus wil jij ook vooruit of werken aan jouw aandachtsgebied, ga dan voor een sterke nieuwe start.

MAAK NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS COACH GESPREK

Waar kun je mij voor inzetten?

  • Verbetering van energie/ werkbalans / stress
  • Persoonlijk leiderschap
  • Verbetering van assertiviteit
  • Carriere en ontwikkeling
  • Nieuwe baan of opleiding
  • Betere omgang met team of leidinggeven

Ontdek ook de kracht van coaching en maak de stappen die nodig zijn om mooie kansen voor jezelf en je collega’s te creëren en successen te behalen.

Hoe zou het voor jouw zijn als je echt stappen zet.

EEN AFSPRAAK MAKEN? KLIK HIER

Ja, ik wil graag een gratis Coach gesprek

Bewerken

Wat zeggen mijn klanten

Bijna al mijn klanten willen graag een referentie geven. Daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee. Toch ben ik heel zorgvuldig met het vermelden van gegevens van mijn klanten. Voor mijn klanten is een top coaching traject heel persoonlijk en is volledig wederzijds vertrouwen een heel belangrijke voorwaarde. Daarom heb ik besloten alleen de voornaam en de leeftijd te vermelden van mijn referenties. Het waarborgen van de privacy is ook een wettelijke plicht voor mij als ondernemer. Vragen hierover beantwoord ik natuurlijk graag.

Teunard 35 jaar: Wat ik echt zeker wist, was dat ik echt toe was aan wat anders. Samen met Jacqueline ben ik de zoektocht begonnen. In het begin nog onzeker omdat ik niet zo goed in mijn vel zat maar na een korte periode kwam ik helemaal in de flow van oriënteren en solliciteren. Wat ik enorm waardeer in Jacqueline is dat ze oprecht geïnteresseerd is en je altijd bij haar terecht kan. Het is haar werk om je te helpen met een nieuwe uitdaging maar je merkt dat het vooral ook haar passie is. Uiteindelijk heb ik heel snel al mijn ideale baan gevonden en werken we zelfs samen.

Linda 33 jaar : Fantastisch programma. Nog voordat het programma was afgerond was ik al uitgenodigd bij verschillende werkgevers. Doordat ik mijn profiel zo goed vorm had gegeven werd ik gevonden door werkgevers in plaats van dat ik zelf moest zoeken. Dit gaf zo’n goed gevoel. De klik was er meteen.

Peter 49 jaar: Ik had echt mijn plafond bereikt in mijn vorige baan. Ik wilde heel graag wat anders maar het moest wel een goede stap zijn. Door het programma te volgen heb ik nu heel concreet waar ik goed in ben en hoe ik mijn professionaliteit in de markt kan zetten. Het hebben van een strategie was wat bij ontbrak maar nu heb ik weer richting gevonden. 

Joke 56 jaar: tijdens het traject heb ik een zeer verrassend inzicht gekregen en heb daardoor mijn focus volledig veranderd. In een van de coachsessies kwam naar voren dat ik geen energie meer haalde uit mijn huidige baan in de zorg.  Ik ben mij nu aan het oriënteren op mijn eigen bedrijf. Mijn grote hobby is alles wat met gezonde voeding en gezond leven te maken heeft, maar nooit gedacht dat ik hier ook mijn beroep van zou kunnen maken. Ik ben Jacqueline zo dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Spannend ook maar ik krijg nu weer energie. 

Wil je ook met mijn hulp concreet en direct aan de slag?

Vraag dan nu het gratis Coach gesprek aan. Hierna maken we samen een afspraak. Na de afspraak kun je de keuze maken voor één van de pakketten. Je zit dus nog nergens aan vast als je het formulier invult.

Ja, ik wil graag een gratis Coach gesprek

Bewerken